3D visualisatie van de Huiskamer in Den Bosch

De Huiskamer

Vicinity design heeft het ontwerp gemaakt voor het interieur van een nieuwbouwpand tussen 2 autobedrijven in, “de Huiskamer”.  CC Dimension heeft de 3D visualisaties en presentatie afbeeldingen verzorgt.

Door alle wensen samengevoegd in een beoogde huiskamer sfeer ontstaan. In het ontwerp zijn alle functionaliteiten gekoppeld, waarbij de ruimte functioneel inzetbaar blijft.

Rustig werken met een verse kop koffie of genieten van een heerlijk ontbijtje of lunch. Het geven van presentaties aan je klanten of het ontvangen van grotere groepen. De vergaderruimtes maken het mogelijk, voor iedereen, om er een verzorgde lunch meeting te plannen. Met uitzicht over ‘De Huiskamer’.

Bekijk hier de website van Vicinity design.

Bekijk hier het project van “De Huiskamer” op de website van Vicinity.

de huiskamer 3D
de huiskamer 3D

Eindresultaat

Zie hier onder de beelden met het eindresultaat, De materiaal keuze is later nog aangepast ten opzichte van de 3D.

de huiskamer 3D
de huiskamer 3D

Sketchup – Adobe – Photoshop – Premier Pro – Autodesk– AutoCAD – PointLine CAD –  Borm Informatik –Virtual reality –  VR Portfolio – Woow! – visualisaties – artist impression’s – animates – interieur – architectuur – vastgoed – project ontwikkeling – nieuwbouw – renovatie – CAD – 3D –2D – VR – ERP – standbouw– interieurbouw – kantoorinrichting – projectinrichting –   Adobe CC – CC Dimension –contact– Linkedin –Facebook– Youtube – winkelinrichting – speciaal projecten – nieuws – info – ontwerp