Ontwerp koffiebar: van idee tot concept

koffie concept ontwerp bar
ruime bar met koeling

Ontwerp koffiebar concept

In opdracht van Daya Concepts hebben wij voor haar klant een gezellige en effectieve koffiebar ontworpen. We hebben hier gekozen voor een huiselijke uitstraling met het gebruik van veel natuurlijke materialen en kleuren. Er zijn verschillende soorten zitjes en tafels om aan te werken, een grote tafel voor meerdere personen en comfortabele zitjes om te relaxen. Het is een geschikte ruimte om gezellig een kopje koffie te drinken, maar ook voor het afspreken met klanten.

koffie concept ontwerp

Werkzaamheden

Na een gesprek met de klant over haar wensen en onze ideeën zijn wij een stijl gaan bepalen, die we later wilden doorvoeren. Ook zijn we gaan uitzoeken welke kleuren, materialen en meubels bij dat ontwerp pasten. Zo ontstond uiteindelijk een compleet concept voor een gezellige koffiebar waar de barista de beschikking heeft over alle professionele apparatuur die hij nodig heeft en klanten van goede kwaliteit koffie kunnen genieten.

De ruimte hebben wij in 3D opgezet, daarna ingericht en vervolgens het interieurbouwwerk ontworpen en uitgetekend. Ook is door ons de verlichting ingesteld en de materialen aan het object toegevoegd. Daarna hebben we de afbeeldingen gemaakt met het eindresultaat: klaar voor presentatie.

coffee 3D bar koffie artist impresion visualisatie ontwerp

Meer informatie
Bekijk hier de Website van Daya Concepts.