Project Amersfoort: Woningen en bedrijfsruimte in een pand uit 1400.

CC Dimension heeft voor de verhuur van 4 studio appartementen en een bedrijfsruimte diverse 3D interieurs ontworpen en gevisualiseerd. Het pand is uit 1400 en staat op een bekende locatie in Amersfoort centrum, de Kamperbinnenpoort.  Dit project hebben we in opdracht van Berends Design & Bouwbegeleiding gemaakt.

Het pand is uit 1400 en door de jaren heen steeds meer verbouwd tot in de jaren 90. Het pand werd gebruikt als winkel met opslag, het complete interieur is gestript en opnieuw opgebouwd.

Pand Amersfoort 3D

Studio appartementen

Er zijn 4 studio appartementen gecreëerd verdeeld over 3 verdiepingen. Hierbij is gebruikt gemaakt van alle oude details, zoals glas in lood, oude balken. Maar alles is wel goed afgewerkt naar een moderne standaard. Dit met een goede keuken en moderne badkamer.

 

Amersfoort studio ontwerp 3D design appartement VR restaurant
Studio 1e verdieping

Horeca

Op de begane grond is ruimte voor een winkel of horeca. Hier hebben om de mogelijkheden te laten zien, een ontwerp gemaakt voor een restaurant / lunchroom

De Funda advertentie geeft een goed beeld van de ruimte en mogelijkheden.

https://www.fundainbusiness.nl/winkel/amersfoort/object-40522059-kamperbinnenpoort-4/ 

 

lunchroom
3D horeca ontwerp

Virtual reality

De studio op de begane grond hebben we in Virtual reality gezet. Dit geeft een goed beeld van de grote en mogelijkheden van de ruimtes.

Bekijk de Virtual reality presentatie op http://amersfoort.woow.io/

meer weten over VR klik dan hier voor onze website Woow! 

Studio 2e verdieping
Studio 1e verdieping
ontwerp 3d interieur Amersfoort
studio begane grond

Wij hebben ook een Linkedin pagina klik hier.