3D visualisatie kantoor: realistische details

vergaderruimte 3D projectinrichting visualisatie
Vergaderruimte

3D visualisatie kantoor

In opdracht en naar het ontwerp van Daya Concepts hebben wij voor haar klant, een bedrijf in online veiligheid, het kantoor van in 3D opgezet en er 3D afbeeldingen van gemaakt. Dit geeft een goed beeld van hoe het kantoor gaat worden.

De opdracht

Na het aanleveren van het project in 2D hebben wij als eerste de ruimte in 3D opgezet. Daarbij zijn kosten noch moeite gespaard om een op maat gemaakt kantoor met de nodige aandacht voor kwaliteit te creëren. Zo is er voor tijdens de 24-uurs monitoring van de verschillende internetstromen ook aan een gezellige relaxruimte en een controlekamer met goede stoelen gedacht.

Vervolgens zijn we volgens het concept van Daya Concepts het interieurbouwwerk en de meubels 3D gaan maken. Daarna zijn we de ruimte gaan inrichten en de uitstraling gaan uitzetten. In ons renderpakket voegen we daarvoor materialen en kleuren toe aan de objecten.

De laatste stap was de berekening van het licht, glans en schaduw om een realistisch effect aan de beelden te geven. Het project hebben we afgerond met meerdere afbeeldingen zodat er veel oog voor detail is.

 

 

3D ontwerp projectinrichting kantoor
lounge zithoek 3D projectinrichting kantoorinrichting
Lounge

Virtual reality tour kantoor in 3D

Voor de presentatie hebben wij het kantoor ook in Woow! Virtual Reality geplaatst: VR tour kantoor. Dit geeft een nog beter beeld van de ruimte omdat het net lijkt alsof je er zelf bent.

Klik hier voor de website van Woow!

Bekijk hier de website van Daya Concepts.