Ontwerp Brandstore in IJsland

Ontwerp Brandstore in IJsland

Veel van de projecten, die wij ontwerpen en 3D maken, zijn projecten in Nederland. Maar nu kwam er van T&T Interieurbouw de vraag om een winkel voor een Amerikaans bedrijf, Timbuk2, in Reykjavik, IJsland. te ontwerpen. Gezamenlijk  hebben wij een ontwerp gemaakt voor deze Brandstore.

Over Timbuk2:

Timbuk2 is een bedrijf uit San Francisco, dat begonnen is met het maken van tassen voor o.a. fietskoeriers, maar nu ook voor iedereen trendy tassen maakt met een uitstraling gebaseerd op de Messengerbag van de fietskoeriers en vooral uitgevoerd in stoere materialen.

tassen winkel ontwerp brandstore ijsland
tassen winkel ontwerp brandstore ijsland

Ontwerp:

Ons werd door T&T Interieurbouw de vraag gesteld, of wij met hun een concept konden bedenken voor de winkel en dit om te zetten naar een 3D ontwerp. Timbuk2 wilde een stoere winkel, die bij hun imago past met een Urban uitstraling en referenties naar San Francisco en fietskoeriers. Ook hebben we een configuratie tafel ontworpen, waarbij je online een tas kunt samenstellen en bestellen naar jouw smaak. De tafel heeft diverse stoffen in alle leverbare kleuren om de klant gelijk het materiaal te laten zien en voelen.

tassen winkel ontwerp brandstore ijsland
configuratie tafel
Eindresultaat winkel
eindresultaat configuratie tafel

Eindresultaat:

Een stoere winkel, waar veel gebruik wordt gemaakt van hout, steen, metalen rekken en referenties naar het Timbuk2 imago. Een van die referenties, de gele strepen van een weg die door de hele winkel lopen met de gele fietsen aan de wand en plafond, is een echte eyecatcher. De uitstraling, indeling en sfeer is geworden, zoals we bij het ontwerp al hadden bedacht.

T&T heeft de winkel gebouwd in Nederland, verscheept naar IJsland en deze is daar door hun team gemonteerd.  Klik hier voor de website van T&T interieurbouw.

Eindresultaat winkel
Eindresultaat