Over ons

Jurjen van Loon

Met zijn haast onbegrensde stroom aan creatieve ideeën en inlevingsvermogen had Jurjen zich als specialist in 3D tekenen en ontwerpen geen betere werkplek kunnen bedenken. Hierin kan hij namelijk al zijn passie kwijt. Plus zijn ruime kennis van materialen en producten voor realistische tekeningen en ontwerpen. Maar ook zijn commerciële inslag voor de creatie van een doeltreffend, uniek en ook uitvoerbaar idee. Zijn uitdaging daarbij? Zijn eigen enthousiasme zo inspirerend mogelijk overbrengen op zijn klanten!

+31 (0)6 282 301 37
jurjen@cc-dimension.nl
LinkedIn profiel

 

Sybren van Loon

Als commerciële spin in het web is Sybren vooral het gezicht en de schakel naar buiten toe. Een eerste aanvraag van nieuwe klanten, het aansturen van mensen in projecten of contact met opdrachtgevers? Dikke kans dat je met Sybren te maken krijgt. Zijn kracht daarbij? Goed aanvoelen wat klanten willen, de wensen van de klant omzetten in een geslaagd project, organiseren, plannen en managen. Daarbij is hij creatief in het bedenken van buiten-de-hokjes-om oplossingen en ziet Sybren overal kansen en mogelijkheden.

+31 (0)6 186 873 67
sybren@cc-dimension.nl
LinkedIn profiel

"Portretfoto van Jurjen van Loon. Met een warme glimlach kijkt hij direct naar de camera. Zijn donkere haren zijn verzorgd en licht gestyled. De achtergrond is rustig, waardoor de aandacht volledig op zijn vriendelijke uitstraling ligt."
Jurjen van Loon

Over CC Dimension

Van idee tot realisatie, van strategie tot uitvoering, van Virtual Reality 3D realisatie tot animatie…… Als veelzijdig en onafhankelijk 3D ontwerp- en tekenbureau kun je bij CC Dimension voor een breed scala aan diensten terecht. Zo zijn we gespecialiseerd in het maken van visualisaties, artist impressions, interieurontwerpen, animaties en commerciële presentaties op het gebied van winkelinrichting, interieurbouw, kantoorinrichting, woninginrichting, standbouw, projectinrichting, architectuur en bouw.

Onze oorsprong gaat terug naar 2004 waarin we als klein bureau in Leusden begonnen met het in opdracht maken van 3D visualisaties. Wat klein begon, zagen we al snel uitgroeien in klanten, diensten en projecten, in binnen- en buitenland. Vandaag de dag werken wij voor een aantal grote namen dat voor onze effectieve kwaliteit in 3D ontwerpen kiest en met een grote variatie aan vakspecialisten, zodat we jou ook op aanverwante gebieden kunnen helpen.

Ken je ons Virtual Reality bedrijf Woow! overigens al? Eenvoudig uw project presenteren in VR? Geef jouw klanten het idee dat ze echt in het nieuwe ontwerp staan met Woow! als VR 3D visualisatie of als bestaand project met VR fotografie.

kantoor CC Dimension Baarn ontwerpbureau
Kantoor CC Dimension aan de Amalialaan 41 in Baarn