Villa Soho de Black label villa + film

Villa Soho / Black Label

Dit is de nieuwste villa die wij voor Lifestylehouse 3D hebben gemaakt. Samen met hun hebben we deze nieuwe villa vormgegeven.  Uitgangspunt is een zwarte villa te maken in plaats van een standaard witte villa. Dus door het gebruik van veel donkere natuurlijke materialen ontstaat een totaal andere uitstraling dan de villa die we meestal maken.

3D Visualisatie exterieur

Een nieuw concept, met een andere uitstraling die wij normaal maken. Alleen hoogwaardige materialen worden voor deze villa gebruikt. Thema is luxe, donker en robuust.

Presentatiefilm Soho.

Dit is de nieuwste presentatie film door ons gemaakt in opdracht van Lifestyle house.

De film laat de beleving zien die je bij een luxe villa mag verwachten. Een intro die de Lifestyle weergeeft, mooie beelden van het exterieur en interieur. Alle elementen van deze villa worden getoond in een snelle film.

Storyboard en nieuwe technieken.

Met onze video editor hebben we samen met de klant een storyboard gemaakt. De sfeer bedacht, shots geregisseerd en uiteindelijk is dit alles door onze editor gemonteerd tot een film.

We hebben speciaal voor deze film nieuwe technieken gebruikt, zoals bewegende planten, vogels, lucht en water . Dit geeft een dynamischer beeld.

 

Lifestylehouse

Lifestylehouse bouwt villa’s door heel Europa. De turn-key projecten zijn architectonische meesterwerken. Een mix van hoogwaardige materialen en glas. Ruim en in harmonie met elke omgeving.

Bekijk hier hun website: https://www.lifestylehouse.com

Interieur Villa.

Bekijk hier het zeer luxe interieur van de villa in 3D.