3D artist impression villa + Virtual Reality

3D architectuur woning virtual reality

Van BIM naar 3D artist impression

Voor A&R10 Architecten hebben wij het BIM model van de door het bureau ontworpen nieuwe, moderne en levensloopbestendige villa in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug omgezet naar 3D artist impressions. Het BIM Model lazen wij daarvoor in ons CAD programma in, voegden hier materialen en objecten aan toe en plaatsten de villa in de omgeving. Daarna werd het model gerenderd voor een realistisch beeld.

Het ontwerp van de villa

Het ontwerp van de door A&R10 Architecten ontworpen villa in Maarn is compleet gelijkvloers, ruim opgezet en geplaatst op een groene kavel. De achterkant van de woning is licht en open waardoor er vanuit de slaapkamer en woonkamer een mooi uitzicht over de groene tuin en veel privacy ontstaat. De voorkant van de woning is veel hout toegepast waaronder een mooie houten garage deur. Gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen gaat de woning mooi op in de groene, bosachtige omgeving.

 

Het BIM model is de basis voor onze 3D werkzaamheden
3D architectuur ontwerp artist impresion
3D rendering

Virtual Reality

Om zijn klant te laten zien hoe de villa in de omgeving staat, is de door A&R10 Architecten aangeleverde 360° foto door ons bedrijf Woow! omgezet naar Virtual Reality. De 3D woning hebben we in de 360°  foto geplaatst.

Meer informatie

Klik hier om de woning in Virtual Reality te bekijken. Met de Cardboard bril ervaar je of je echt in de woning staat.

Klik hier voor de website van A&R10 Architecten.

Sketchup AdobePhotoshopPremier ProAutodeskAutoCADPointLine CAD –  Borm InformatikVirtual reality –  VR PortfolioWoow!visualisatiesartist impression’sanimatesinterieurarchitectuurvastgoedproject ontwikkelingnieuwbouwrenovatieCAD3D2DVRERPstandbouwinterieurbouwkantoorinrichtingprojectinrichting  Adobe CCCC DimensioncontactLinkedinFacebookYoutubewinkelinrichtingspeciaal projectennieuwsinfoontwerp