3D Winter presentatie maken op de warmste dag ooit in Nederland.

Werk in uitvoering 3:

Voor onze goede klant, het Bomencentrum Nederland in Baarn, maken we vaak mooie presentaties. Meestal 3D visualiseren we evenementen voor klanten die het Jardin d’Hiverre hebben geboekt voor hun evenement. Van tenten buiten, evenementen tot speciale projecten.

Het Jardin d’Hiverre is geïnspireerd op de oude kassen, uit Engeland en Frankrijk. Geschikt voor zowel binnen en buiten evenementen. Voordat het pand gebouwd is hebben wij hier al de 3D presentaties voor gemaakt.

Winter presentatie:

Nu kregen we de vraag of we een winter evenement van hun klant kunnen visualiseren.  Nu was het op het moment dat we de foto’s gingen nemen 35 graden en was het uiteindelijk de warmste dag ooit in Nederland. Wat het een leuke uitdaging maakt om aan de beelden een winterse uitstraling te geven.

We gaan de beelden ombouwen met Photoshop en 3D tot mooie winterse presentatie beelden. Met winterse versieringen, Glühwein, chocomel en wellicht sneeuw. Hier staan alvast wat foto’s die we hebben gemaakt, die o.a. als basis gaan dienen + een foto van het Jardin d’Hiverre in de winter.  In de loop van september komen de beelden online.

Bomen Centrum Nederland Baarn.

Bekijk hier de website van het Bomen Centrum Nederland in Baarn met hun zeer mooie groene evenement locaties.

Update: 

Het project is klaar. Het evenement en de beelden staan online op: http://www.bomencentrumnederland.nl/kwekerij/kerstfair-2019/0/32/3110/ 

 

37 graden
Zicht op het Groene paviljoen

Sketchup AdobePhotoshopPremier ProAutodeskAutoCADPointLine CAD –  Borm InformatikVirtual reality –  VR PortfolioWoow!visualisatiesartist impression’sanimatesinterieurarchitectuurvastgoedproject ontwikkelingnieuwbouwrenovatieCAD3D2DVRERPstandbouwinterieurbouwkantoorinrichtingprojectinrichting  Adobe CCCC DimensioncontactLinkedinFacebookYoutubewinkelinrichtingspeciaal projectennieuwsinfoontwerp