Drone

Werk in uitvoering, nieuw project Duitsland.

Voor een nieuw project in Duitsland hebben we opnames gemaakt met een Drone. Door de Drone foto’s en 3D visualisatie te combineren ontstaat een zeer mooie en realistische 3D presentatie. Van deze beelden gaan we ook nog 3D animatie films maken.

In de loop van het jaar volgt meer informatie en uiteindelijk de 3D presentaties.

bekijk hier het Linkedin bericht.

 

Sketchup AdobePhotoshopPremier ProAutodeskAutoCADPointLine CAD –  Borm InformatikVirtual reality –  VR PortfolioWoow!visualisatiesartist impression’sanimatesinterieurarchitectuurvastgoedproject ontwikkelingnieuwbouwrenovatieCAD3D2DVRERPstandbouwinterieurbouwkantoorinrichtingprojectinrichting  Adobe CCCC DimensioncontactLinkedinFacebookYoutubewinkelinrichtingspeciaal projectennieuwsinfoontwerp