imm cologne stand

Ontwerp M Line stand 2019

Voor de IMM Cologne beurs hebben we een stand ontworpen voor M line, De stand is gerealiseerd door T&T interieurbouw uit Almere.

Op basis van de door ons eerder ontworpen stand in 2018-2018 hebben we een nieuw ontwerp gemaakt voor de Meubelbeurs in Keulen. Met een gedeelde voor de nieuwe merken Wave en Matzzy. En een speciale wand voor een nieuwe innovatie de Greenmotion een recyclebaar matras.

Binnenkort komen er meer 3D beelden op onze website.

De nieuwe stand staat online op onze website,  klik hier voor de 2019 versie van de stand.

Bekijk hier de 2018 versie

Bekijk hier de 2017 versie, klik hier voor de Woow! virtual reality tour in 360 fotografie

M line stand wave matzzyM line stand wave matzzy 3d ontwerp

Sketchup AdobePhotoshopPremier ProAutodeskAutoCADPointLine CAD –  Borm InformatikVirtual reality –  VR PortfolioWoow!visualisatiesartist impression’sanimatesinterieurarchitectuurvastgoedproject ontwikkelingnieuwbouwrenovatieCAD3D2DVRERPstandbouwinterieurbouwkantoorinrichtingprojectinrichting  Adobe CCCC DimensioncontactLinkedinFacebookYoutubewinkelinrichtingspeciaal projectennieuwsinfoontwerp