Borm Symposium 2018 Zwitserland VR Workshop

Borm Symposium 2018 in Zwitserland

Voor het Borm Symposium 2018 in Zwitserland hebben wij in opdracht van Brom Informatik AG een 3D Woow! Virtual reality presentatie gemaakt van Restaurant Point.

In de presentatie laten we in VR zien welke mogelijkheden de software van Borm biedt.  Bekijk en loop door het restaurant en bewonder het spectaculaire uitzicht over de bergen in 360 Virtual reality!

http://borm.woow.io/

VR CAD 3D en 2D 360 ronkkijken
VR CAD 3D en 2D 360 ronkkijken

Workshop Symposium

Voor de aanwezige op het symposium hebben we in het Duits een workshop gegeven hoe je met de CAD software van Borm (PointLine) een 360 graden presentatie kan maken die als basis kan dienen voor een Woow! virtual reality project. Het eindresultaat hebben we gedemonstreerd op onze Carl Zeiss VR brillen.

Website Borm https://www.borm.ch/unternehmen_borm

Meer info over Woow! http://woow.io/

Sketchup AdobePhotoshopPremier ProAutodeskAutoCADPointLine CAD –  Borm InformatikVirtual reality –  VR PortfolioWoow!visualisatiesartist impression’sanimatesinterieurarchitectuurvastgoedproject ontwikkelingnieuwbouwrenovatieCAD3D2DVRERPstandbouwinterieurbouwkantoorinrichtingprojectinrichting  Adobe CCCC DimensioncontactLinkedinFacebookYoutubewinkelinrichtingspeciaal projectennieuwsinfoontwerp