Zeer luxe Interieur villa Soho

Villa Soho / Black Label interieur.

Dit is de nieuwste villa die wij voor Lifestylehouse 3D hebben gemaakt. Samen met hun hebben we deze nieuwe villa vormgegeven.  Uitgangspunt is een zwarte villa te maken in plaats van een standaard witte villa. Dus door het gebruik van veel donkere natuurlijke materialen ontstaat een totaal andere uitstraling dan de villa die we meestal maken.

Dit zie je ook in het interieur terug. Donkere kleuren, robuuste hoogwaardige materialen, marmer, natuursteen en hout. Met alle luxe die je maar wil, o.a. met een wijnkelder, luxe badkamer, ruimte voor fitness en een woonkamer met uitzicht over het zwembad.

Bekijk hier meer beelden van het exterieur van de villa. 

Hier onder nog meer beelden van het interieur.

badkamer soho
Villa Soho interieur 3D
Villa Soho interieur 3D
wijnkelder
woonkamer

Presentatiefilm Soho.

Dit is de nieuwste presentatie film door ons gemaakt in opdracht van Lifestyle house.

De film laat de beleving zien die je bij een luxe villa mag verwachten. Een intro die de Lifestyle weergeeft, mooie beelden van het exterieur en interieur. Alle elementen van deze villa worden getoond in een snelle film

Lifestylehouse

Lifestylehouse bouwt villa’s door heel Europa. De turn-key projecten zijn architectonische meesterwerken. Een mix van hoogwaardige materialen en glas. Ruim en in harmonie met elke omgeving.

Bekijk hier hun website: https://www.lifestylehouse.com