Luxe villa’s Ibiza: in 3D mét hoogteverschil

3 luxe villa’s op Ibiza

In opdracht van Lifestylehouse hebben we 3 luxe villa’s in 3D getekend voor een kavel in Ibiza. Gelegen op een rots met veel hoogteverschillen geven de villa’s een schitterend uitzicht over de baai en het dorp. De deels in de rots uitgehakte villa’s ademen een Ibiza-sfeer en zijn van alle luxe voorzien, zoals een infinity pool.

villa 3D ibiza visualisatie
Overzicht van de 3 villa's op de rotsen

De opdracht

Lifestylehouse vroeg of wij hun ideeën voor de villa’s konden visualiseren en stylen. Aanwezig was een hoogtemap van de kavel en de positionering van de villa’s op de kavels. In eerste instantie was het plan om er 4 villa’s neer te zetten.

Na het opzetten van de hoogtemap kwamen wij er echter achter dat dit niet mogelijk was gezien de eigenschappen die de klant voor de villa’s in gedachte had. Voldoende privacy en een schitterend uitzicht moesten immers gegarandeerd blijven. Daarom is het project daarna opgezet voor 3 villa’s.

Terrein bewerken

Door de hoogteverschillen is er veel tijd gaan zitten in het maken van het plot. De tekeningen voor de hoogte zijn aangeleverd als een 2D hoogtemap. Deze hebben wij lijn voor lijn opgezet. Zo ontstond een terrein in 3D. Door de architect is bepaald waar de villa’s moesten komen te staan en hebben wij de villa’s per kavel aangepast. Zo zijn alle 3 de villa’s totaal verschillend, maar hebben ze wel dezelfde Lifestylehouse-uitstraling.

3D visualisatie zwembad villa
grote terrassen met een spectaculair uitzicht

Het resultaat

Het resultaat werden 3 zeer verschillende villa’s met dezelfde uitstraling op een zeer spectaculaire locatie. Elke villa aangepast aan de kavel, waardoor ze één worden met de kavel en omgeving. Alles is uitgevoerd in hoogwaardige materialen en met alle luxe die je van een villa in Ibiza mag verwachten

villa 3D ibiza visualisatie
Villa met zwembad en uitzicht over de baai

Meer informatie

Meer informatie over de villa’s?  Neem dan contact op met Lifestylehouse. Klik hier voor hun website